Mediceuticals

Mediceuticals® Hair Products

Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers.
Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren.
Tevens beschikken wij over een mediscoop om uw haarproblemen nog sneller op te sporen.
De scoop vergroot 200x zodat we goed de hoofdhuid kunnen analyseren. Niet alleen voor dunner wordend haar maar ook hoofdhuid problemen waardoor er haaruitval kan optreden.

 

 

Invloed van medicijnen op hoofdhuid en haar

Haaruitval bij toepassing van chemotherapie treedt meestal op na 2 tot 3 weken na de eerste behandeling. De gebruikte medicijnen tasten niet enkel de ongezonde cellen aan maar ook de gezonde cellen. Uw hoofdhuid wordt gevoeliger en droger. Er kan hierdoor schilfering ontstaan. De haarfollikels nemen de giftige stoffen van de medicijnen op waardoor het haar uitvalt. Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk. Na afronding van de kuur zal het haar weer gaan groeien.

Start tijdig met de producten van Mediceuticals voor optimaal resultaat

Het is aan te raden te starten met de producten van Mediceuticals voor aanvang van de chemo-behandeling. Het gebruiken van de producten van Mediceuticals na de chemo-behandeling zorgt ervoor dat uw haar en hoofdhiud in optimale conditie blijven.

 

 

Mediceuticals formuleringen bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsproducten voorkomen.
Traditionele ingrediënten kunnen voor verstikking van de hoofdhuid zorgen van een opeenstapeling van o.a. talg, stylingproducten en andere externe factoren.
Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water.