Mediceuticals


Mediceuticals® Hair Products

Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers.
Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren.

Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water.
Tevens beschikken wij over een mediscoop om uw haarproblemen nog sneller op te sporen.
De scoop vergroot 200x zodat we goed de hoofdhuid kunnen analyseren. Niet alleen voor dunner wordend haar maar ook hoofdhuid problemen waardoor er haaruitval kan optreden.

Femmigen™

Een speciaal oestrogeen complex geformuleerd voor vrouwen van alle leeftijden die een vorm van androgene of vasculaire alopecia ervaren.
Een optimale werkende therapie bestaande uit natuurlijke anti androgene oestrogenen, mineralen en vitaminen.
Deze helpt bij het verminderen van de vorming van DHT veroorzaakt door oestrogeen schommelingen en verbetert de vasculaire activiteit van de haarfollikel.
Deze exclusieve complexen vormen de basis voor Mediceuticals Hair Recovery Program ™.
Mediceuticals Hair Recovery Program™ richt zich op vijf disciplines die in harmonie werken en synergetisch zijn voor een optimale gezonde haargroei:

Was de hoofdhuid en het haar
Behandel de conditie van de hoofdhuid en het haar
Stimuleer de haarfollikels
Mediceuticals styling gebruiken
Zorg dat de hoofdhuid en het haar dagelijks wordt behandeld

Exclusieve Mediceuticals Complex NutraCell™

Een unieke mix van diverse vitaminen en natuurlijke vasculaire stimulatoren die de doorbloeding stimuleren van de hoofdhuid.
Hierdoor wordt de doorbloeding naar het haarzakje geactiveerd zodat een verbetering van de metabolische activiteit en de haarcelproductie ontstaat.

 

Estrolin™

Een natuurlijke anti-androgeenverbinding. Deze bestaat uit verschillende vitaminen en mineralen die de vorming van DHT afremmen.

 

 

 

 

 

Mediceuticals formuleringen bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsproducten voorkomen.
Traditionele ingrediënten kunnen voor verstikking van de hoofdhuid zorgen van een opeenstapeling van o.a. talg, stylingproducten en andere externe factoren.